Mandegruppe

Mandegruppe - kunsten at blive den mand du er

For at se dig selv i spejlet må du stå stille – få modet i en mandegruppe

I denne samtalegruppe for mænd tilbyder vi dig rum til at stå stille og se og mærke dig selv. Om du har mod på at stå stille for en stund, se og mærke er op til dig – vi skaber rammerne og mulighederne.

 

FORANDRING SKER, NÅR DU STÅR VED

DEN DU ER, I STEDET FOR AT ARBEJDE PÅ

AT BLIVE NOGET ANDET.

 

Kom med i en samtalegruppe – en mandegruppe

At arbejde med sig selv i en gruppe, er en særlig gave. Vi kan nå langt selv og endnu længere, når vi er sammen med et andet menneske på rejsen.

Vi mødes hver tredje onsdag efter arbejdstid og er sammen i godt tre timer. Mandegruppen er lille, så der er god tid til alle.
Vi arbejder med reflektioner på et eksistentialistisk grundlag.

Der er 8 pladser. Mandegruppen starter op, når der er min. 6 tilmeldte. Vi lukker for tilmelding fra og med første mødedato af hensyn til kontinuitet, fortrolighed og tryghed.

Gruppen er kun for mænd, så tematikker ift. maskulinitet kan få særlig tyngde. Mandegruppen vil være båret af oplevelser sammen og fælles drøftelse om personlige og eksistentielle tematikker. Gruppelederne styrer processerne, introducerer øvelser m.v.

Gruppen ledes af Klaus Lagermann og Betinna Sidor

 

Det praktiske

Tid: hver tredje onsdag kl 18.00-21.00
Sted: Centralt i Hellerup, nær stationen
Forplejning: Kaffe og te incl. Medbring gerne selv en sandwich.
Pris: 5 gruppemøder ialt kr. 2.500,-
Afbud: Senest to uger før mødedato. Betaling refunderes ikke.

Tilmelding: online tilmelding på Nordisk Gestalt Instituts hjemmeside: nytngi.dk

 

Det er Sandhed, at et speil har den Egenskab, at man kan see sit Billede; men saa må man staa stille. Iler man hastigt forbi, da faaer man Intet at see; gaaer man maaske med et Speil hos sig, som man ikke fremtager: hvorledes skulde man da faaer sig selv at see? Saledes iler den Travle fremad med Muligheden af at forstaae sig selv hos sig; men den Travle bliver ved med at løbe, og det kommer aldrig til Forstaaelsen, ja det gaaer ham vel mere og mere i Glemme, at han har Muligheden hos sig.

Søren Kierkegaard