Mandegruppe

Mandegruppe - kunsten at blive den mand du er

For at se dig selv i spejlet må du stå stille – få modet i en mandegruppe

I denne samtalegruppe for mænd tilbyder du rum til at stå stille — se og mærke dig selv. Om du har mod på at stå stille for en stund, se og mærke er op til dig – jeg skaber rammerne og mulighederne.

 

FORANDRING SKER, NÅR DU STÅR VED

DEN DU ER, I STEDET FOR AT ARBEJDE PÅ

AT BLIVE NOGET ANDET.

 

Kom med i en samtalegruppe – en mandegruppe

At arbejde med sig selv i en gruppe, er en særlig gave. Vi kan nå langt selv og endnu længere, når vi er sammen med et andet menneske på rejsen.

Vi mødes hver tredje onsdag efter arbejdstid og er sammen i godt tre timer. Mandegruppen er lille, så der er god tid til alle.

Der er 6 pladser. Mandegruppen starter op, når der er min. 5 tilmeldte. Der lukkes for tilmelding fra og med første mødedato af hensyn til kontinuitet, fortrolighed og tryghed.

Gruppen er kun for mænd, så tematikker ift. maskulinitet kan få særlig tyngde. Mandegruppen vil være båret af oplevelser sammen og fælles drøftelse om personlige og eksistentielle tematikker. Gruppeleder styrer processerne, introducerer øvelser m.v.

Gruppen ledes af Betinna Sidor

Jeg er ikke mandeterapeut og bryder mig ikke om betegnelsen. Vi er mennesker og mænd har nogle fællestræk og er stadig forskellige fra hinanden.

Der er nogle temaer, der er hyggigere fremkomne blandt mænd og vigtigst af alt, kan der være en høj grad af genkendelse – når man mødes mand til mand. 

  

Det praktiske

Tid: én gang om måneden kl 18.00-21.00
Sted: Centralt i Hellerup, nær stationen
Forplejning: Kaffe og te incl. og god chokolade 🙂
Pris: 5 gruppemøder ialt kr. 3.500,-
Afbud: Senest to uger før mødedato. Betaling refunderes ikke.

Tilmelding: skriv til mig og så samler jeg gruppen, når der er nok tilmeldte.

Det er Sandhed, at et speil har den Egenskab, at man kan see sit Billede; men saa må man staa stille. Iler man hastigt forbi, da faaer man Intet at see; gaaer man maaske med et Speil hos sig, som man ikke fremtager: hvorledes skulde man da faaer sig selv at see? Saledes iler den Travle fremad med Muligheden af at forstaae sig selv hos sig; men den Travle bliver ved med at løbe, og det kommer aldrig til Forstaaelsen, ja det gaaer ham vel mere og mere i Glemme, at han har Muligheden hos sig.

Søren Kierkegaard