Parterapi

I parterapi får I en spejling af, hvad en objektiv 3. part ser og oplever. Det kan hjælpe med klarhed ift. de udfordringer, I har som par. Hvis tvivlen går på, om I vil gå videre som par eller om I vil gå hvert til sit – kan parterapi give bund for en velovervejet beslutning uanset retningen.

Det er min erfaring, at par der vælger at blive sammen, gennem parterapi bliver bedre til at kommunikere med hinanden. Parterapi bliver en form for kommunikationstræning.

Parterapi kan også være en revidering af, hvad det er for en ægteskabspagt, I har med hinanden. Måske er det noget helt andet, I vil sammen efter nogle år eller efter at have fået børn. Det kan være sundt at få afstemt forventningerne.

Mange par oplever at intimitet, respekt og kommunikation forbedres gennem parterapi og samtidig er der også en virkelighed, hvor der altid vil være dele, som aldrig bliver rigtig godt – eller helt perfekt. Det er et valg, der for mange bliver tydeligt gennem parterapi; om I vil leve videre med jeres forskelligheder og de svære ting – som også er en del af jeres forhold.

Skriv eller ring til mig. Jeg vender tilbage med forslag til tider på kort sigt. Det er også muligt med aftensessioner, da det for mange par kan være svært, når to skal have fri samtidigt fra arbejdet.

Læs artiklen “Ligegyldighed er parforholdets værste fjende” bragt i Villabyernes forårsavis 2019 – interview med Betinna Sidor

Læs hele avisen her – interview bragt på side 40 og 41


Kærlighed er en forunderlig ting – vi kan ikke vælge den, men den vælger os. Vi bliver grebet af kærlighed på godt og på ondt. Og når kærligheden har valgt os, så kan vi til gengæld vælge, hvordan vi vil være med den.