Parterapi

I parterapi får I en spejling af, hvad en objektiv 3. part ser og oplever. Det kan ofte hjælpe med at give yderligere klarhed ift. de udfordringer, man har som par. Hvis tvivlen går på, om man vil gå videre som par eller om man vil gå hvert til sit – kan parterapi give bund for en velovervejet beslutning uanset retningen.

Det er min erfaring, at par der vælger at blive sammen, gennem parterapi bliver bedre til at kommunikere med hinanden. Parterapi bliver en form for kommunikationstræning.

Parterapi kan også være en slags revidering af, hvad det er for en ægteskabspagt, man har med hinanden. Måske er det noget helt andet, man vil sammen efter nogle år eller efter at have fået børn. Det kan være sundt at få afstemt forventningerne.

Mange par oplever, at intimitet, respekt og kommunikation forbedres gennem parterapi og samtidig er der også en virkelighed, hvor der altid vil være dele, som aldrig bliver rigtig godt. Det er et valg, der for mange bliver tydeligt gennem parterapi; om man vil leve videre med de svære ting – som er en del af netop det parforhold, som man er en del af. 

Mandag og tirsdag har jeg praksis i Stokkerup i Klampenborg ved Øresund – resterende dage er det i Hellerup på Esthersvej tæt på Hellerup station.

Skriv eller ring til mig. Jeg vender meget gerne tilbage med forslag til tider på kort sigt – det er også muligt med aftensessioner, da det for mange par kan være svært, når to skal have fri samtidigt fra arbejdet.

Læs mere om priser og kontaktinformation her.

Læs mere om parforhold og kærlighed nedenfor. 

Kærlighed er en forunderlig ting – vi kan ikke vælge den, men den vælger os. Vi bliver grebet af kærlighed på godt og på ondt. Og når kærligheden har valgt os, så kan vi til gengæld vælge, hvordan vi vil være med den.


Læs artiklen “Ligegyldighed er parforholdets værste fjende” bragt i Villabyernes forårsavis 2019 – interview med Betinna Sidor

Læs hele avisen her – interview bragt på side 40 og 41