Mellemrummet

De sidste to år har jeg sammenlagt boet på Ørslev Kloster i 3 måneder. En af de ting jeg ikke har fortalt om den glorværdige tid i kloster-hi er, at når det hele bliver for stille og for alt muligt – så tager shoppe-genet nogle gange magten fra mig.

Der er mere end 10 fantastiske genbrugsbutikker bare i Skive området.  Det er ren slaraffenland. På min sidste tur hjem var der ikke plads til mig i bilen pga. stole og borde og stoffer.

Netop stoffer købt på den måde, er en ny fiks idé. Der ligger stakkevis af smukke duge, der egner sig helt fantastisk til badelagner. Skønne bomuldskvaliteter, håndvævede, broderede og bløde …

I 2021 lukker Ørslev Kloster Arbejdsrefugium for en større renovering. Så hvad så med mig?

Heldigvis har jeg i 2021 fået refugieophold på en skrivergård i en måned. Jeg har to bogprojekter i skuffen, som nu enten vil bære eller briste eller friste til noget andet.

Det er jo sådan, det er, det liv. Det ene tager det andet med sig og sjældent i alfabetisk rækkeorden. Livet er ikke det ene eller det andet – hvor noget starter eller slutter, men noget derimellem – tror jeg.

Mellemrummet

mellem tid og sted

og det ene og det andet

og rummet mellem mellemrummene

Der hvor det der er 

hverken begynder eller slutter

det er.

Helt og aldeles ikke i orden i orden.

Om